seagull
Lägenheter

Anmäl
intresse
idag!

HYRESLÄGENHETER

Antal lägenheter: 144
Antal rum: 1–3 RoK
Storlek: 27–73 m2
Status: Inflyttning pågår

VälJ lägenhet här

HYRESLÄGENHETER

Antal lägenheter: 144
Antal rum: 1–3 RoK
Storlek: 27–73 m2
Status: Inflyttning pågår

VälJ lägenhet här
karta

Vill du veta mer om charmiga
Sörfjärden och närområdet?

LÄS MER

144 hyresrätter vid Sörfjärden

Vid Härad en dryg halvmil väster om Strängnäs har vi byggt 144 hyresrätter i ett blandat trähusområde med villor och bostadsrätter i form av radhus – allt i en underbar naturmiljö precis vid Mälaren.

 

TIPSA EN VÄN – FÅ 5 000 KR

 

Just nu och till och med den 31 december erbjuder vi dig som vet vem vår nästa hyresgäst är, ett presentkort på ICA eller IKEA (värde 5 000 kr) som tack. Den nya hyresgästen behöver flytta in innan den 1 mars 2024 och bo i minst 6 månader. Din vän ansöker via HomeQ.se och uppger koden ”tipsa en vän + ditt för- och efternamn” vid kontakt. Tillsammans skapar vi ett blomstrande kvarter!

 

För frågor eller mer info kontakta uthyrning@sorfjarden.com

Trähus för
miljöns skull

Området är döpt till Sörfjärden efter den vackra Mälarvik som utgör panoramat för detta attraktiva bostadsprojekt i fridfull naturmiljö.

Utöver hyreshusen, radhusen och LSS-boendet kommer även en förskola att byggas här. Samtliga hus byggs i trä – ett svårslaget miljöval, eftersom det är en förnybar råvara som binder koldioxid under hela sin livslängd.

Alla lägenheter
Har uteplats
eller balkong

De totalt 144 hyresrätterna är upp till tre rum och kök stora, primärt ettor och tvåor. Lägenheterna är effektivt planerade för att erbjuda ett kompakt boende med många möjligheter.

64 lägenheter är på ett rum och kök i storlekarna 27–34 m2, ytterligare 64 är på två rum och kök och 53 m2 medan resterande 16 lägenheter är trerummare på 73 m2.

Samtliga har uteplats eller balkong och fastigheterna byggs i modern arkitektur där fasadens liggande träpanel i sober ljusgrå kulör kontrasterar fint med den svarta takpappen.

karta

Välkommen in!

Entréhallen hälsar välkommen med klinkergolv, medan övriga rum har vitlaserad trestavs ekparkett.

I köket har skåpen släta vita luckor och dörrar med köksbänk och stänkskiva av laminat. Vitvarorna – spis, kyl, frys och diskmaskin – kommer från Electrolux eller likvärdigt varumärke.

Fönster och fönsterdörrar har treglas med fönsterbänkar i natursten. Innerdörrar samt garderober är vita och släta och innerväggarna går också i vitt.

Dusch, tvätt
och wc

I badrummen finns wc, dusch och en kombinerad tvättmaskin och torktumlare. På väggarna sitter 15 x 15 cm vitt kakel (10 x 10 i duschdelen) och på golvet ligger ett elegant grått klinkergolv med lite större mått (30 x 30).

Wc-stol samt handfat kommer från Gustavsberg eller likvärdigt varumärke. I övrigt finns badrumsskåp med spegel samt skena för duschdraperi.

Intresset är redan stort för detta mycket charmiga och prisvärda boende i Södermanlands vackra natur.

Hur bra vill du själv bo framöver? Passa på tillfället och anmäl intresse för en hyresrätt i Sörfjärden redan idag.

VälJ lägenhet här