seagull
Lägenheter

Hitta
din
lägenhet

HYRESLÄGENHETER

Antal lägenheter: 144
Antal rum: 1–3 RoK
Storlek: 27–73 m2
Status: Inflyttning pågår

Hitta din lägenhet

HYRESLÄGENHETER

Antal lägenheter: 144
Antal rum: 1–3 RoK
Storlek: 27–73 m2
Status: Inflyttning pågår

Hitta din lägenhet
karta

Vill du veta mer om charmiga
Sörfjärden och närområdet?

LÄS MER

144 hyresrätter vid Sörfjärden

Vid Härad en dryg halvmil väster om Strängnäs har vi byggt 144 hyresrätter i ett blandat trähusområde med villor och bostadsrätter i form av radhus – allt i en underbar naturmiljö precis vid Mälaren.

 

För frågor eller mer info kontakta uthyrning@sorfjarden.com

Trähus för
miljöns skull

Området är döpt till Sörfjärden efter den vackra Mälarvik som utgör panoramat för detta attraktiva bostadsprojekt i fridfull naturmiljö.

Utöver hyreshusen, radhusen och LSS-boendet kommer även en förskola att byggas här. Samtliga hus byggs i trä – ett svårslaget miljöval, eftersom det är en förnybar råvara som binder koldioxid under hela sin livslängd.

Alla lägenheter
Har uteplats
eller balkong

De totalt 144 hyresrätterna är upp till tre rum och kök stora, primärt ettor och tvåor. Lägenheterna är effektivt planerade för att erbjuda ett kompakt boende med många möjligheter.

64 lägenheter är på ett rum och kök i storlekarna 27–34 m2, ytterligare 64 är på två rum och kök och 53 m2 medan resterande 16 lägenheter är trerummare på 73 m2.

Samtliga har uteplats eller balkong och fastigheterna byggs i modern arkitektur där fasadens liggande träpanel i sober ljusgrå kulör kontrasterar fint med den svarta takpappen.

karta

Välkommen in!

Entréhallen hälsar välkommen med klinkergolv, medan övriga rum har vitlaserad trestavs ekparkett.

I köket har skåpen släta vita luckor och dörrar med köksbänk och stänkskiva av laminat. Vitvarorna – spis, kyl, frys och diskmaskin – kommer från Electrolux eller likvärdigt varumärke.

Fönster och fönsterdörrar har treglas med fönsterbänkar i natursten. Innerdörrar samt garderober är vita och släta och innerväggarna går också i vitt.

Dusch, tvätt
och wc

I badrummen finns wc, dusch och en kombinerad tvättmaskin och torktumlare. På väggarna sitter 15 x 15 cm vitt kakel (10 x 10 i duschdelen) och på golvet ligger ett elegant grått klinkergolv med lite större mått (30 x 30).

Wc-stol samt handfat kommer från Gustavsberg eller likvärdigt varumärke. I övrigt finns badrumsskåp med spegel samt skena för duschdraperi.

Intresset är redan stort för detta mycket charmiga och prisvärda boende i Södermanlands vackra natur.

Hur bra vill du själv bo framöver? Passa på tillfället och anmäl intresse för en hyresrätt i Sörfjärden redan idag.

Hitta din lägenhet